Plug-in hybrider?

Plug-in hybrider, där den elektriska motorn får stöd av en förbränningsmotor när det behövs, är ett viktigt steg på vägen mot en framtid utan utsläpp. För många pendlare är detta det bästa sättet att minska användning av fossila bränslen utan att ge upp en sportbilsaktig prestanda. 2017 kommer vi ha nio plug-in modeller redo för svenska vägar. Vi kommer också erbjuda sladdlös laddning (induktionsladdning) vilket gör allt mycket enklare. Det känns bra för framtiden. Här kan du läsa om våra olika plug-in hybrider som vi redan nu erbjuder på den svenska marknaden. Klicka fram rätt modell i menyn till vänster

C350 e Sedan

Plug-in hybridteknik som ger optimal effekt och en imponerande dynamik kombinerat med komforten och alla andra andra praktiska fördelar med en C-klass förstås.

MotorAntal cylindrar/
motortyp
Cylindervolym, cm³Nominell effekt,
kW [hk] vid v/min [1]
Bränsleförbrukning
blandad körning, l/100 km [2]
CO2-utsläpp
blandad körning, g/km [2]
C 350 eR41 991(155 [211]/5 500)(2,1–2,4)– (48–54)

Bilen är supermiljöbilsklassad (utrustning kan påverka).

Bränsledeklaration blandad körning enligt EU-norm. Bilarna på bilderna är extrautrustade.

Jag tillåter att de uppgifter jag lämnar vid detta kontakttillfälle sparas och används av Daimler AG, Mercedes-Benz Sverige och lokala försäljare inom Mercedes-Benz försäljningsorganisation för att ge mig information och erbjudanden om produkter, tjänster och andra aktiviteter inom Daimler Group.